Personvernerklæring

Nordic Hockey AS (“Nordic Hockey”) tar personvern veldig seriøst. Denne personvernerklæringen informerer brukere og besøkende av www.nordichockey.no om hvordan vi, i tråd med General Data Protection Regulation (GDPR), ePrivacy Regulation og personopplysningsloven, samler inn og prosesserer personopplysninger og annen informasjon ved bruk av Nordic Hockey AS sin nettside.

Personvernerklæring sist oppdatert

23. juli 2020.

Hvem er vi

Vårt firma heter Nordic Hockey AS, og vi holder til i:

Grenseveien 56
0579 OSLO
NORGE

Vi kan bli kontaktet på:

[email protected]
Tlf.: +47 928 62 597
Org.nr.: 920 701 787

Vår nettstedsaddresse er: https://nordichockey.no.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Når du besøker vårt nettsted, så registrerer vi:

  • Produkter du har sett på: vi bruker denne informasjonen til, for eksempel, å vise deg produkter som du nylig har sett på.
  • Produkter du har lagt i ønskelisten: vi bruker denne informasjonen for å vise deg dine favorittprodukter, og for å kunne opprette relevante epostkampanjer.
  • Ønskelister du har opprettet: vi holder en oversikt over ønskelistene du har opprettet.
  • Vi benytter informasjonskapsler for å holde en oversikt over hvilke produkter du har lagt i handlekurven og i ønskelisten mens du er inne på nettsiden.
  • Lokasjon, IP-adresse og hvilken type nettleser som benyttes: vi bruker denne informasjonen for blant annet å estimere avgifter og fraktkostnader.
  • Leveringsadresse: vi spør om denne slik at du blant annet kan estimere fraktkostnader når du legger inn en bestilling.


Når du kjøper produkter fra oss, så vil vi spørre om informasjon som blant annet ditt navn, fakturaadresse, leveringsadresse, epostadresse, telefonnummer, kort-/ betalingsopplysninger og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen blant annet til å:

  • Sende deg informasjon angående din konto og ordre
  • Svare på dine spørsmål, inkludert eventuelle kanselleringer og returer
  • Prosessere betalinger og for å forhindre svindel
  • Opprette din konto i vår nettbutikk
  • Samle inn forpliktende informasjon, blant annet for å kunne kalkulere avgifter
  • Forbedre vårt tilbud og utvalg i nettbutikken
  • Sende deg nyhetsbrev og lignende, hvis du har godtatt å motta slik informasjon
  • Hvis du oppretter en konto, så vil vi samle inn ditt navn, adresse, epostadresse og telefonnummer, som vil bli brukt til å forenkle fremtidige kjøpsprosesser


Vi lagrer informasjon om deg så lenge som er nødvendig for hver enkelt hensikt og tilfelle, og så lenge vi ikke lenger er forpliktet til å lagre informasjonen. For eksempel, så vil vi lagre informasjon rundt kjøp i 3 år fordi vi er forpliktet til det gjennom Regnskapsloven. Dette inkluderer ditt navn, epostadresse, fakturaadresse og leveringsadresse.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på vår nettside vil vi samle inn data lagt inn i kommentarfeltene, og samtidig registrere den besøkendes IP-adresse og type nettleser som er brukt for å kunne forhindre spam.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Gravatar sin personvernerklæring finner du her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til vår nettside bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet bildet er tatt (EXIF GPS). Besøkende på nettsiden kan laste ned lokasjonsdata fra bilder på nettsiden.

Kontaktskjema

Ved utfylling av vårt kontaktskjema vil du bli spurt om å fylle ut følgende informasjon: fornavn, etternavn, epostadresse og beskrivelse av din henvendelse. Vi beholder denne informasjonen for en viss periode for bruk til kundeservice. Vi vil ikke benytte denne informasjonen til bruk i markedsføring.

Abonnere på nyhetsbrev

Hvis du velger å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du bli spurt om å oppgi følgende informasjon: fornavn, etternavn og din epostadresse. Vi benytter denne informasjonen til å skreddersy best mulig nyhetsbrev og annet markedsføringsmateriale rettet mot deg og dine interesser.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (også kalt cookies) er små filer som en nettside eller dens partnere sender til din harddisk gjennom din nettleser, hvis du godkjenner bruk av disse informasjonskapslene ved besøk på nettsiden.

Vi benytter informasjonskapsler for å:

  • Huske hvilke produkter som har blitt lagt i handlevognen.
  • Forstå og lagre brukeres preferanser for senere besøk på nettsiden.
  • Holde orden på annonseringer.
  • Sette sammen samlede data angående sidetrafikk og sideinteraksjoner for å kunne tilby en så god brukeropplevelse som mulig. Vi kan velge å benytte pålitelige tredjepartstjenester som samler inn denne informasjonen på våre vegne.


Du kan velge at din datamaskin skal advare deg hver gang informasjonskapsler blir sendt, eller så kan du velge å skru av alle informasjonskapsler. Dette gjør du gjennom din nettleser. Ved å skru av informasjonskapsler så vil det ikke påvirke din brukeropplevelse på nettsiden.

Innebygd innhold fra andre nettsider

Artikler på vår nettside kan inneholde innebygd innhold fra andre nettsider (for eksempel videoer, bilder, artikler o.l.) Dette innholdet vil kunne betraktes som at du ser innholdet på den andre nettsiden.

Disse nettsidene kan samle inn data om deg, benytte informasjonskapsler, benytte ytterligere tredjeparts sporing, og følge med på dine interaksjoner gjennom det innebygde innholdet. Dette inkluderer sporing gjennom at du har en konto som du er logget inn på.

Google Analytics

Nordic Hockey AS benytter seg av Google Analytics for å kunne oppnå en bredere forståelse av hvordan vår nettside blir benyttet. Data som “Sider sett på” og “Tid brukt på siden” blir lagret i Google Analytics.

Du kan velge å ikke gjøre din aktivitet på nettsiden tilgjengelig for Google Analytics ved å installere Google Analytics opt-out browser add-on.

Hvem vi deler dine data med

For å kunne tilby enkelte av våre tjenester så har vi valgt å benytte tredjeparts tilbydere. Dette betyr at vi må dele noen personlige data med de aktuelle tilbyderne.

Nordic Hockey AS følger opp både organisatorisk og teknisk for å sikre at denne informasjonen blir håndtert på en så sikker og trygg måte som mulig.  Disse tredjeparts tilbyderne vil måtte prosessere og benytte dine data ut i fra vår hensikt beskrevet i denne personvernerklæringen.

Nordic Hockey AS er ansvarlig ovenfor deg for å sikre at prosesseringen og benyttelsen av denne informasjonen av tredjeparts tilbydere blir gjennomført korrekt og lovlig.

Nordic Hockey AS kan dele denne informasjonen med land utenfor EU/EØS sine grenser, hvis en eller flere av våre partnere holder til der. Hvis denne informasjonen blir delt utenfor disse grensene vil Nordic Hockey AS sikre at prosesseringen og benyttelsen av denne informasjonen av tredjeparts tilbydere blir gjennomført korrekt og lovlig. Vi vil gjøre denne informasjonen tilgjengelig hvis vi blir påkrevd å gjøre det ut i fra lov eller hvis vi, som selskap, er nødt til å gjøre det for å beskytte selskapets rettigheter og/eller for å følge en rettslig avgjørelse. Vår førsteprioritet er uansett å sikre at dine personlige data er beskyttet.

Nordic Hockey AS kommer ikke til å videreselge dine personlige data til en tredjepart så lenge du ikke har samtykket til dette. Vi kan, hvis Nordic Hockey AS bestemmer seg for å dele opp, selge, kjøpe eller sammenslå selskapet med et annet, eller på et eller annet vis velge å reorganisere selskapet, velge å overføre dine personlige data til potensielle eller faktiske kjøpere og deres potensielle rådgivere.

Hvilke tredjepartstilbydere vi mottar data fra

Facebook, Inc (“Facebook”)

Nordic Hockey AS benytter en såkalt Facebookpiksel for å samle inn informasjon om våre besøkende til bruk i vår markedsføring.

Detaljer angående informasjonskapslene Facebook benytter, og hvilke data som blir samlet inn finner du her: (https://www.facebook.com/policies/cookies/).

Du kan velge å avstå fra målrettet markedsføring fra Facebook her: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Mailchimp

Det er mulig at vi sender deg informasjon via nyhetsbrev og andre kanaler rettet som markedsføring, ut i fra hvilke preferanser du har oppgitt på hvordan vi kan henvende oss ovenfor deg. Hvis du legger varer i handlevognen vil vi lagre informasjonen i opptil 30 dager på våre servere. Denne informasjonen blir lagret i tilfelle du skulle bytte enheter og ønsker å komme tilbake å fullføre kjøpet en annen dag. Informasjonen blir samtidig lagret for å kunne tilpasse innhold i nyhetsbrev og eposter til deg ytterligere.

Vi benytter Mailchimp sine tjenester for å kunne sende deg eposter med markedsrettet innhold. Deres personvernerklæring kan du lese mer om her.

Hva vi deler med andre

Vi deler opplysninger med tredjepartsleverandører som hjelper oss med å behandle ordre og levere nettbutikktjenesten; for eksempel —

Betalinger

Vi aksepterer betalinger gjennom PayPal og Stripe. Når betalingen behandles, vil noen av opplysningene dine overføres til PayPal eller Stripe, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller behandle betalingen, slik som kjøpesum og betalingsinformasjon.

Vennligst se PayPal Privacy Policy for flere detaljer.
Stripe Privacy Policy finner du her.

Vi samler ikke inn eller lagrer dine kortopplysninger. Denne informasjonen blir overført direkte til våre tredjepartsaktører PayPal og Stripe, og følger deres personvernerklæringer. Disse betalingene må rette seg etter standarder satt av PCI-DSS som blir ledet av PCI Security Standards Council, som er et felles samarbeidsorgan som inkluderer blant annet Visa, Mastercard, American Express og Discover. PCI-DSS sine retningslinjer og krav bidrar til en tryggere og sikker kjøpsprosess.

Fraktleverandører

Våre fraktleverandører kan benytte personlig informasjon (informasjon som navn, kontaktinformasjon og kjøpsopplysninger) i sammenheng med ulike aktiviteter som (i) bruk av deres nettsider og applikasjoner, (ii) frakt som inkluderer levering og henting av varer, (iii) forespørsler om å spore pakker og svare på henvendelser, (iv) arrangementer der de deltar, (v) kampanjer og andre tilbud, og (vi) samtaler med kundeservice og betalingsavdeling der det kan bli gjort opptak av samtalen(e).

Les mer om Bring’s personvernerklæring her.
Les mer om Posten Norge sin personvernerklæring her.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Hvis du registrerer deg på vår nettside lagres det også personopplysninger som du oppgir i brukerprofilen din. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Våre administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Når du legger inn en bestilling på vår nettside vil vi beholde dine kjøpsopplysninger frem til du eventuelt ber oss om å slette informasjonen. Hvis du ber oss om å slette informasjonen så vil vi sikre at informasjonen vil bli slettet helt fra våre systemer.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har gitt ditt samtykke angående innsamling, lagring og prosessering av dine personlige data (med tanke på godkjenning av markedsføringsmateriale via epost), så kan du trekke tilbake ditt samtykke når som helst.

Hvis du har en konto på vår nettside eller har lagt igjen kommentarer, kan du be oss om å motta en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter alle data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

For mer informasjon angående den nye personopplysningsloven og EUs personvernforordning (GDPR) og dine rettigheter, les mer om dette her.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

For å kunne beskytte dine personopplysninger ,og forhindre og forebygge mot hacking og andre angrep, så har Nordic Hockey AS tatt ulike grep. Vår jobb er å forhindre at dine personopplysninger blir delt med autoriserte, misbrukt eller offentliggjort. Nordic Hockey AS gir tilgang til dine personopplysninger kun til ansatte som har behov for tilgang for å kunne fullføre deres arbeidsoppgaver. Ansatte som får tilgang må behandle informasjonen konfidensielt og ellers følge selskapets rutiner og personvernerklæring.

Våre rutiner ved datalekkasjer

Vi har installert Wordfence Security plugin som:

  • søker i nettsidens kjernefiler, maler og utvidelser for skadelig programvare, mistenkelige linker, koblinger, SEO spam og skadelige koder.
  • Sammenligner våre kjernefiler, maler og utvidelser med hva som ligger i WordPress.org sitt oppbevaringssted, sjekker gyldigheten og som rapporterer videre til oss om mulige forskjeller.
  • Sjekker nettsiden vår for kjente sårbarheter rundt sikkerheten, og varsler oss hvis det oppstår noen problemer.
  • Sjekker nettsidens innhold ved å skanne filinnhold, innhold og kommentarer for skadelige linker og mistenkelig innhold.

Etter de nye retningslinjene i personopplysningsloven så vil vi ved en datalekkasje innen 72 timer sende ut en beskjed til alle som har blitt berørt og informere om hva som har skjedd.

Endringer

Vi vil oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen ved endringer i legale, regulatoriske og operasjonelle krav. Vi vil gi deg beskjed om slike endringer, og om når de vil tre i kraft, gjennom å oppdatere seksjonen “Personvernerklæring sist oppdatert” og ellers følge gjeldende lov. Din videre bruk av vår nettside og dens tjenester etter slike endringer har blitt gjennomført vil utgjøre en aksept av disse endringene. Hvis du ikke godtar disse endringene bør du slutte å besøke vårt nettsted og bruk av våre tjenester.

Kontaktinformasjon

Ved eventuelle spørsmål angående vår personvernerklæring, så kan disse rettes til: [email protected].

[]
0