• Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt kupong på din første ordre.

Om oss

Dette er Nordic Hockey

Vi er to paralympiere som har spilt for det norske paraishockeylandslaget i mange år. Vi har deltatt i flere Paralympics, og har masse erfaring fra isen.

 

Vi har opp gjennom årene funnet ut hva slags hockeyutstyr vi liker, og som vi ønsker å tilby det norske markedet. Paraishockey er veldig likt ishockey, og vi tilbyr derfor produkter til begge idrettene. Nå i starten har vi lagt fokus på å selge hockeykøller laget av Per-Åge Skrøder, “BulldoZer by Skroder”. I tillegg har vi valgt å satse på kvalitets skøytestål fra den koreanske produsenten Massive Blade.

VÅRT TEAM

Morten Værnes
Morten Værnes

Værnes har spilt para ishockey siden 1999, og er en av veteranene på det norske paraishockeylandslaget. Han er daglig leder i Nordic Hockey.

Loyd Remi Pallander Solberg
Loyd Remi P. Solberg

Solbergs første Paralympics var Turin 2006, og han  har vært en fremtredende leder  på landslaget siden. Han har vært kaptein siden 2014.

Massive Blade

Nordic Hockey er eksklusiv forhandler av Massive Blade i Norge, og vi kan tilby alle deres varianter av skøytestål til det norske markedet. Skøytestålene passer holdere fra CCM og Bauer. Takket være en enestående produksjonsteknologi har de klart å lage stål som har et lekkert design, og som er mer motstandsdyktig og sterkere enn vanlige fabrikkstål.

Stivheten i skøytestålene vil gi deg en bedre flyt og glid på isen. De opprettholder farten i svingene, og gjør at du bruker mindre energi. All energien går rett ned i isen, som hjelper deg spesielt i svinger, i akselerasjonsfasen og ved stopp.

Massive Blade TiN gull skøytestål for Bauer holdere

Disse skøytestålene holder lenger mellom hver slip, som gjør at skøytestålene varer lengre. Hardheten i skøytestålene gjør også at du ikke får like fort hakk i kantene.

Skrøder Sport

Per-Åge Skrøder

Per-Åge Skrøder er en legende innen norsk ishockey. Han har spilt for flere norske og svenske klubber, og før han la opp endte han på 113 offisielle landskamper for Norge.

Den tidligere landslagsspilleren har fått laget hockeykøller som bærer hans navn, «BulldoZer by Skroder».

Hockeykøllene er en one-piece kølle i 100% karbon som har en veldig god kvalitet til en fornuftig pris. Køllene er en mid-kick modell, det er grip på køllene og vinkel 10 (tilsvarer Bauers P92). Seniorkøllene har vært brukt i SHL og KHL.

BulldoZer by Skroder Hockeykølle

Nordic Hockey har et godt samarbeid med Per-Åge Skrøder, og vi kan tilby hele hans sortiment av køller. Det gjelder hele spekteret fra barnekøller opp til seniorkøller.

Skreddersydde klubbavtaler

Vi kan levere hockeykøller, skøytestål, pucker, kølletape, grip tape og strømpetape til hockeyklubber og lag i Norge. Vi skreddersyr egne klubbavtaler, der vi kan tilby produkter med høy kvalitet til en god pris.

Nordic Hockey AS

Nordic Hockey AS
Orgnr. 920 701 787
Grenseveien 56
0579 OSLO
NORWAY

e: post@nordichockey.no
Tlf: +47 928 62 597

Om Nordic Hockey

Vi er to paralympiere som har spilt for det norske paraishockeylandslaget i mange år. Vi har deltatt i flere Paralympics, og har masse erfaring fra isen.

Vi har opp gjennom årene funnet ut hva slags hockeyutstyr vi liker, og som vi ønsker å tilby det norske markedet. Paraishockey er veldig likt ishockey, og vi tilbyr derfor produkter til begge idrettene.

Nå i starten har vi lagt fokus på å selge hockeykøller laget av Per-Åge Skrøder, “BulldoZer by Skroder”. I tillegg har vi valgt å satse på kvalitets skøytestål fra den koreanske produsenten Massive Blade.

FØLG OSS

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram
Top