• Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt kupong på din første ordre.

Levering

Levering

Vi benytter Posten/Bring for levering av varene. Vi tilbyr følgende leveringsalternativer:

  • Klimanøytral Servicepakke – pakken hentes på nærmeste Post i butikk eller Postkontor
    Forsendelsen kan spores underveis. Du mottar en SMS med en hentekode når pakken har ankommet og er klar til avhenting.
  • Brev i postkassen – for forsendelser under 2kg og som får plass i postkassen. Denne løsningen er uten sporing.
  • Pakke levert på døren – bedrift til privat. Leveres på døren mellom kl. 08-17 eller kl. 17-21, basert på postnummer. Automatisk SMS-varsling når pakken er underveis. Sjåføren vil ringe 30-60 minutter før levering på kveldstid.
  • Bedriftspakke levert på døren – bedrift til bedrift. Pakken leveres til bedriften mellom kl. 08-16. Automatisk SMS-varsling når pakken er underveis. Pakken kan spores.

Normal leveringstid for alle typer forsendelser fra oss er på 3-9 virkedager.

Bestillingsvare

Her må du beregne lengre leveringstid da vi må bestille varen fra leverandøren. Du blir opplyst om dette på produktsiden. Normalt skal ikke dette ta mer enn 14 dager. Vi tar kontakt med deg dersom det oppstår forsinkelser eller leverandøren ikke klarer å levere.

Uavhentede varer

Vi gjør oppmerksom på at pakken ligger hos Posten i 14 dager etter mottak. Om du angrer på kjøpet så henter du bare ut din bestilling og returnerer den til oss med returseddel og returskjema du har fått tilsendt på e-post. Vi bytter varer eller krediterer deg fortløpende. Hvis pakken ikke blir hentet ut innen den returneres til oss, så fakturerer vi for frakt begge veier og handling. Per i dag er dette beløpet satt til 300 kroner. Les mer om dette i salgsbetingelsene.

Nordic Hockey AS

Nordic Hockey AS
Orgnr. 920 701 787
Grenseveien 56
0579 OSLO
NORWAY

e: post@nordichockey.no
Tlf: +47 928 62 597

Om Nordic Hockey

Vi er to paralympiere som har spilt for det norske paraishockeylandslaget i mange år. Vi har deltatt i flere Paralympics, og har masse erfaring fra isen.

Vi har opp gjennom årene funnet ut hva slags hockeyutstyr vi liker, og som vi ønsker å tilby det norske markedet. Paraishockey er veldig likt ishockey, og vi tilbyr derfor produkter til begge idrettene.

Nå i starten har vi lagt fokus på å selge hockeykøller laget av Per-Åge Skrøder, “BulldoZer by Skroder”. I tillegg har vi valgt å satse på kvalitets skøytestål fra den koreanske produsenten Massive Blade.

FØLG OSS

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram
Top