• Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt kupong på din første ordre.

Hvorfor velge «BulldoZer by Skroder» hockeykølle laget av Per-Åge Skrøder?

Hvorfor velge «BulldoZer by Skroder» hockeykølle laget av Per-Åge Skrøder?

Per-Åge Skrøder er en legende innen norsk ishockey. Han har spilt for flere norske og svenske klubber, og før han la opp endte han på 113 offisielle landskamper for Norge. Den tidligere landslagsspilleren har fått laget hockeykøller som bærer hans navn, «BulldoZer by Skroder» hockeykølle.

BulldoZer by Skroder hockeykølle

Hockeykøllene er en one-piece kølle i 100% karbon som har en veldig god kvalitet til en fornuftig pris. Køllene er en mid-kick modell, det er grip på køllene og vinkel 10 (tilsvarer Bauers P92). Seniorkøllene har vært brukt i SHL og KHL.
Nordic Hockey har et godt samarbeid med Per-Åge Skrøder, og vi kan tilby hele hans sortiment av køller. Det gjelder hele spekteret fra barnekøller opp til seniorkøller.

Per-Åge Skrøder

BulldoZer by Skroder Barn

Youth er køller for de aller minste på 4-8 år, med 25-40 i flex. Køllene er litt tynnere enn de andre køllene, som gjør det lettere å holde i den. 300g.

BulldoZer by Skroder, Junior

Juniorkøllene har en flex på 30, 40 eller 50 (8-12 år). Onepiece, 100% karbon. Køllene har kicken midt på kølla og er en såkalt mid-kick modell. Det er grip på køllene og vinkel 10 (tilsvarer Bauers P92). 335g.

BulldoZer by Skroder, Intermediate

Intermediatekøllene har en flex på 50, 60 eller 70 (12-15 år). Onepiece, 100% karbon. Køllene har kicken midt på kølla og er en såkalt mid-kick modell. Det er grip på køllene og vinkel 10 (tilsvarer Bauers P92). 400g.

BulldoZer by Skroder Senior

Seniorkøllene har en flex på 75, 80, 85, 90 eller 100. Onepiece, 100% karbon. Køllene har kicken midt på kølla og er en såkalt mid-kick modell. Det er grip på køllene og vinkel 10 (tilsvarer Bauers P92). Køllene har vært brukt i SHL og KHL. 420g.

Nordic Hockey AS

Nordic Hockey AS
Orgnr. 920 701 787
Grenseveien 56
0579 OSLO
NORWAY

e: post@nordichockey.no
Tlf: +47 928 62 597

Om Nordic Hockey

Vi er to paralympiere som har spilt for det norske paraishockeylandslaget i mange år. Vi har deltatt i flere Paralympics, og har masse erfaring fra isen.

Vi har opp gjennom årene funnet ut hva slags hockeyutstyr vi liker, og som vi ønsker å tilby det norske markedet. Paraishockey er veldig likt ishockey, og vi tilbyr derfor produkter til begge idrettene.

Nå i starten har vi lagt fokus på å selge hockeykøller laget av Per-Åge Skrøder, “BulldoZer by Skroder”. I tillegg har vi valgt å satse på kvalitets skøytestål fra den koreanske produsenten Massive Blade.

FØLG OSS

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram
Top